You, the petitioner
Parlement logo

Herstel Nederland, het burgerinititief

529 signatures

De hete herfst van 2016 moet nog aanvangen, velen zijn het slachtoffer van het kabinetsbeleid en protesteren zich suf op het internet. Versnippering laat de stemmen verzanden ! Daarom nu een fysiek protest compleet met blokkades om onze regering te laten luisteren naar de burger !

Petition

We

Wij eisen: • Pensioenleeftijd terug naar 65 jaar ! • Het Nationaal zorgfonds invoeren • Inperken dan wel uitbannen van Flexwerk waar dat kan ! • Vaste contracten en de werkzekerheid weer herinvoeren. • Ingelegde pensioengelden terugstorten en de pensioenen doen toekomen aan de begunstigden. • De participatiewet opschorten, en iedereen gelijke kansen. Jong en oud ! • Maak de AOW Flexibel • de AOW gaten dichten.

 

observe

Dat de privatisering en het huidige beleid, opgezet door VVD/PvdA en lobbyisten meer burgers in de knel heeft gebracht dan dat er daadwerkelijk een positieve verandering heeft plaatsgevonden.

 

and request

De lasten voor de burger te verlagen, door nuts weer bereikbaar te maken zonder eigen bijdragen ! De Algemene sociale wetten te laten herleven. De armoede actief te bestrijden ! Ouderen niet langer hun recht op AOW en pensioen te ontnemen door "foute" truken. AOW leeftijd weer 65 !

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-11-18 
Lead petitioner:
Protest Collectief Voorne Putten 
Organisation:
De vuist van Nederland 
Website:

History

Signatures

Updates

Politieke partijen buitelen over elkaar heen !

De verkiezingen komen eraan, en wel in maart 2017. Nu dat zien we, en elke politieke partij staat ineens voor dat er wat dient te gebeuren aan : de zorg, werkgelegenheid islamisering veiligheid koopkracht Wat ze er niet bij vertellen is dat de macht niet bij hun ligt maar bij het bedrijfsleven, de banken en de andere financiële instellingen.

+Read more...

Dus op het moment dat de partijen een coalitie vormen gaat het weer van voren af aan beginnen. Bezuinigen , afbraak en de armoede en Uw persoonlijke situatie ? Ja dat is jammer dan !

Kortom mensen , wij, de slachtoffers van het kabinetsbeleid en tevens slachtoffers van de financiële markten geloven niet langer in een politieke oplossing. Wij steunen GEEN ENKELE politieke partij ! Wij zijn burgers ! Het moet anders ! Echte veiligheid ! Echte zorg ! Kortom Wij willen een leven voor onze kinderen, onze ouders en natuurlijk onszelf.

Dit kabinet zorgt alleen maar voor de armen, ONDER HUN EIGEN ARMEN wel te verstaan. Dus teken en wees geen lafbek ! Blijf actief !

De vuist van Nederland ( http://devuistvannederland.wordpress.com )

2016-08-26

[ UPDATE] De petitie loopt als een diesel

Het loopt en dag 3 is een feit, de 300 grens is doorbroken ! Een concept brief voor alle 150 kamerleden is aangekomen en wordt nu bewerkt. Ook hebben meer dan 50 maatschappelijke organisaties zich gemeld en participeren voor en tijdens de acties ( in voorbereiding ) De persberichten worden voorbereid, en zullen eerstdaags worden betekend aan de grote landelijke media.

+Read more...

Hoe onze boodschap momenteel verwoord wordt ? Het Nederlandse volk is als een kudde schapen zonder herder ! Alles voor geld en zo min mogelijk met het hart. En die pargen "schijnen" wij gekozen te hebben ? De medemenselijkheid heeft moeten wijken voor geld en macht. Rondhangen en schrijnende situaties publiceren op feestboek heeft totaal geen zin ! Wat wel zin heeft is nu een vuist te maken naar de marionetten die "wij " een volmacht hebben gegeven voor ons op te treden en ze verantwoording te laten afleggen ! Hoe ? Door echte democraten te volgen. Wij zijn als een bundel riet, onbuigbaar en onbreekbaar. Wij zijn het wapen om af te rekenen met de "gevestigde orde". Zij moeten doen wat wij zeggen , niet andersom !

2016-08-24

Meer dan 50 ondertekenaars gepasseerd !

Zoals beloofd een update als de 50 gepasseerd zou worden : Het www is ingezet en de sociale media ! U kunt de mededelingen en de progressie volgen op: http://urubin.com/ http://www.nieuwsjager.com/ en de website voor dit doel opgezet: https://devuistvannederland.wordpress.com/

Er worden nu draaiboeken gemaakt, onderhandeld over steun van maatschappelijke instanties ( zorginstellingen, vervoersinstellingen en meer ! )

Bij meer dan 200 ondertekenaars gaan we de geschreven pers bombarderen met berichten en de audio/visuele media ! Lokaal en nationaal. Teken en geef door, op naar het het grootste burgerprotest sinds de 2e wereldoorlog !

De Vuist van Nederland

.

2016-08-23